Bănuiesc că în momentul în care scriu eu articolul maşina deja a ajuns în locul din care trebuia să te ia şi să te ducă departe.

Şi de asemena, ştiu că pentru câteva zile nu vei avea net ca să citeşti ce scriu eu aici , însă mă mulţumesc cu gândul că mă descarc .Mi se pare greu. Azi când ne-am luat la revedere mi s-a părut înfiorător. Nu ştiu cum ai simţit tu .. însă pentru mine a fost prea ciudat să te strang în braţe,să ne zice”la revedere” şi apoi să te întorci şi să pleci, ştiind că nu o sa ne mai vedem a doua zi în TP.

O să-mi fie dor de momentele pe care le aveam şi mai ales o sa-mi fie dor de fapul că ştiai când  ceva e în neregulă din momentul în care îţi spuneam pe mess”eşti?”

Merci pentru că ai stat tot timpul să-mi asculţi tâmpeniile,să îmi zici că totul va fi bine (chiar daca erai conştient că nu va fi) pentru clipele în care poate te săturai de mine însă nu îmi întorceai niciodată spatele ca să pleci.

Chiar o să-mi fie prea dor de tine şi poate că acum înca mai sunt sub efectul despărţirii însa îmi este greu să ştiu că în următoarele luni netul şi telefonul vor fi singurele mijloace de comunicare.

Nu în ultimul rând vreau să îţi mulţumesc pentru că datorită ţie am descoperit Dinamo,OTH, Guns n’roses şi  te astept pe 17 octombrie în gara dacă te hotărăşti să vii. Aş putea acum să scriu sute de pagini cu momentele care contează însă nu are rost , ele sunt acolo unde trebuie să fie şi ne vom aminti cu plăcere de ele .. apropo,tot timpul piesa asta imi va amintit de tine, bro’!!

>:d< ai grijă ce faci pe acolo şi ţine minte că messul şi telefonul  la orice ora vor fi deschise pentru tine iar când îţi va fi dor de mine uită-te la chei 😀

Drum bun în continuare, Cosmin!

Anunțuri