atunci merge prost şi când e să fii singur eşti singur. În ultimile două zile cred ca am trăit cât pentru zece. Totul a început când am hotarât eu ,că ar fi cazul, să merg în Bucureşti să mă înscriu la facultate într-o zi de marţi. Nu exagerez, dar am căutat mai bine de două ore carnetul de note. Bun, după ce l-am găsit am plecat ca nebuna la agenţia de voiaj să îmi cumpăr bilet. Nimic rău până acum , însă ar fi fost mai bine dacă nu aş fi ajuns!

Ee..trenul pleca la 6:25. La 5:30 trezirea.Ploua cu găleata încât până la maşină (asta însemnând maxim 5 metri ) eram udă din cap până-n picioare, frig într-o cămaşă , un peron aproape pustiu şi trenul întârzie aproximativ zece minute. Zece minute nu ar fi fost nimic dacă nu aş fi stat încă o oră în Bacău şi alte 40 de minute la Valea Seacă iar apoi am mers cu 5 km pe oră şi totul din cauza inundaţiilor..Ar fi trebuit să fiu în Bucureşti la ora 11:40 aşa că am ajuns la 13:55.

Nu ar fi fost nimic grav dacă nu ar fi închis la 14.00 la caseria facultăţii la care trebuia să mă înscriu.

Bun.. acum ce sa fac?unde să rămân o noapte.Să iau înapoi trenul spre casă să ajung la 23 şi să plec iar la 02? Sună la cunoştiinţe..ele plecate ..mergi pe la cămine… nu existau camere libere.Încearcă să dai de cineva…adio baterie la telefon, dacă e marţi să fie marţi până la capăt! Oricum am reuşit să salvez situaţia în final, aşa că am ajuns sa văd şi a două zi vie şi nevătămată.

Trec si cele 24 de ore, mergi la facultate  şi vezi că eşti singura care nu are încă eliberată diploma de bac :|. În final, am rezolvat şi problema asta aşa că fugi ca nebuna să prinzi trenul de 11 spre casă. Normal că mai trebuia să se întâmple câte ceva şi să mi se decaleze iar programul, însă în cele din urma am ajuns să scriu si postul asta din locul prea bine ştiut de mine.

Oricum , am omis foarte multe detalii aşa că o să le enumăr pe scurt: atât la dus cât şi la întors am avut lângă mine un d-nul Goe , am rămas fără credit , fără baterie, am facut performanta să fac 15 minute din Gara de Nord până în Piaţa Romană, însă la fel de bine am făcut si 45 încurcând metrourile, m-am început să citesc La paradisul femeilor şi m-am plictisit aşa că mi-am cumpărat Vinovat de iubire,am fost întrebată de prea multe persoane unde e Obor, Piaţa Victoriei, Crângaşi ( de parcă eu aş fi fost expertă) , am plecat din acelaş loc spre aceeaşi gură de metrou (am ajuns o dată în 5 minute , a două oară în 20 şi asta e din cauză ca am facut stânga şi nu dreapta) şi multe alte chestii de genul.Ca să nu mai vorbesc de nervi,dezorientare, singurătate, panică,însă mi-am amintit de un prieten care trece prin mai multe şi am realizat ca eu nu trec prin nimic comparând situaţiile.

Oricum , acum prietenii îmi vor spune..eee, dacă nu ai vrut Iaşi  :)) însă acum nu mai am decât amintiri şi o durere infernala de picioare 😛 aşa că am fugit la odihnă..

take care!

Ps:am uitat să specific că prietenii mei sunt la mare iar eu mă mulţumesc cu Voltaj-Mi-e dor

Anunțuri