Se trezi încet, amintindu-şi cu plăcere de seara precedentă.Nu îşi deschide ochii ca nu cumva vraja la care asista să se termine. Era prea plăcut .. era ca şi cum pentru câteva momente uitase complet de ceea ce era rău în viaţa ei , de toate  momentele neplăcute prin care trecuse, şi parcă totul îi dădea o rază de bucurie în sufletul ei nepătruns de mult de lumină.

Era ciudat să se trezească gândindu-se, dupa mult timp, la cineva sau,mai bine spus,la ceva.Era ciudat dar bine,poate prea bine încât îi era teamă de ceea ce va urma.Dar nu mai conta. Vroia să trăiască clipa, să o amplifice, şi acest lucru o determina să caute telefonul şi să scrie un sms pentru a împărtăşi ..un  “buna dimineaţa !” la o persoana la care ţinea…cred că era de ajuns.

Deja deschise ochii.Erau aţintiţi la tavan şi se gândea la momentele frumoase pe care putea să le aibe ..dar nu..deja visa.S-a ridicat,s-a dus la baie şi s-a spălat pe ochi uitându-se cu atenţie în oglinda aburită, la faţa foarte familiară care îi apărea şi pe care nu o recunoaştea.

Ceva era prea ciudat .. Erau aceleaşi trăsături,aceleaşi buze, aceiaşi ochi, aceeaşi culoare la păr,dar parcă nu era ea.

Da.. era un zâmbet care nu existase de prea mult timp. ERA BINE!  După mult timp era bine!

A ieşit din baie, din aburii care îi emana duşul.Îi era prea rău să stea în căldură, aşa că se întinse din nou pe pat, aşteptând să îi revină visele cu care se trezise dimineaţă.Însă în acel moment telefonul îi suna.Era răspunsul la mesajul pe care îl dăduse în urmă cu câteva minute.Era suficient să îi însenineze ziua.O singură persoană reuşise după mult timp să o facă să zâmbească .

Uitase cum e să facă asta,însă parcă totul pornea natural.Nu trebuia să se chinuie să îşi amintească sau să se străduiască prea mult.Era din interior.Ştia cum să zâmbească forţat încât să nu îşi dea seama cei  din jur că totul e un teatru; însa nu mai ştia cum e să zâmbească pentru ea.

Oricum,nu credea că lucrurile se vor schimba brusc, însă era doar o zi, din nenumăratele zile negre,  în care nimic nu mai conta.

Dar IŢI MULŢUMEŞTE pentru tot!

Anunțuri