is all I need.

Au trecut şi sărbătorile, au dispărut  şi zilele de relax total şi a început din nou liceul, rutina şi multe alte chestii care nu îşi au locul să le zic aici. Ce e drept, mi-am intrat foarte greu în ritm,de a ma trezi la ora 6:30 şi de a dormi cam 6-7 ore maxim pe seara,dar nu mă pot plânge (încă dorm mult în comparţie cu alţii).

Oricum, pot spune că am tremurat de frig zilele trecute la liceu, „asta până când directoare a reuşit să citească blogul meu” ( citez din Cosmin) şi am renunţat să mai stăm ca roboţii îmbrăcaţi cu 2-3 haine pe noi.

Lipsa timpul începe să-şi pună din ce în ce mai profund ampreta.Abia dacă mai am timp să ies cu prietenii prin oraş fără să neglijez alt lucru care trebuia să-l fac în acel timp.  Întotdeauna e vorba de alegeri ,nu? Însă m-am obişnuit cu situaţia şi  am încetat să mă mai plâng de asemenea lucruri.Cum zice V.Voiculescu ..pierd timp cerând timp!

AA..apropo.. mâine de la 18 blog and tweet meet Roman 2010. Sper să ajung, mai multe detalii pe hurri.ro

În altă ordine de idei, a-ţi văzut că a reînceput bombardarea cu ştiri despre gripa porcina şi despre efectele nocive pe care le are in cazul în care nu a-ţi facut vaccinul? Dacă cineva dintre voi a facut vaccinul sau are de gând,să-mi spună şi mie dacă a avut reacţii secundare sau argumentele pentru care are de gând să încerce vaccinul. Curiozitatea e de vină..

Până data viitoare,  take care and see ya!!

Anunțuri