A făcut cea mai mare greşeală pe care putea să o facă.Trebuia să stea în locul care îi era cuvenit şi să nu îndrăznească să se mişte de acolo.Nici măcar un pas cu privirea nu avea voie, totul îi era interzis pentru că , în lumea pe care şi-a creat-o, era apărat de tot ce înseamnă suferinţă.

Dar nu …încăpăţânarea îşi spune din nou cuvântul şi începe să ignore toate semnele pe care lumea i le dădea.Începe să mişte o mână, un picior şi încearcă să evadeze din universul pe care şi-l crease.Cea mai mare greşeală!Ştia prea bine că lucrul acesta îi aducea finalul atât psihic…dar mai ales fizic. De ce? De ce a încercat să spargă barierele care erau ca un zid în jur,un zid pe care şi-l crease cu atâţia ani în urmă încât uitase numărul zilele şi se pierduse în minutele în care număra secundele înconjurat de umbre.

n.e.

Nu avea voie..nu-şi dădea voie să evadeze din limitele pe care şi le construise cu atâta precizie ,încât orice idee care se înclina puţin îi putea distruge tot arsenalul creat.Dar pentru ce a răscolit trecutul? Mândrie..orgoliu..curiozitate sau durere? Atâţia ani apuşi… pentru ce îşi făcea rău voluntar, se autotortura?Poate pentru a scăpa de durere pentru că singura metodă de a distruge o durere e cauzându-ţi una şi mai mare.Însă uitase un lucru, un singur lucru şi chiar cel mai important …trecutul niciodată nu te lasă în pace decât în momentul în care eşti hotărât cu adevărat să treci peste..şi poate nici atunci .Istoria dacă nu ai scris-o cum trebuie suferi consecinţele iar timpul niciodată nu va fi suficient pentru a rezolva enigmele trecutului care nu trebuie rezolvate.

Cea mai mare greşeala era oricum comisă poate de când s-a născut.Niciodată nu ştia direcţia în care să păşească într-o lume care nu era de acord cu ideile pe care le avea. Se săturase să nu poată lua decizia corectă pentru ceea ce vroia, să fie obligat de societate să accepte inacceptabilul…Dar nu mai avea niciun rost..era prea târziu iar ajutorul promis îşi cerea drepturile. Învăţase oare că nimeni nu face ceva fără a cere altceva la schimb?

Reclame