nuexist

Las-o să zboare, dă drumul în infinit şi priveşte-o cum îşi ia avânt şi pleacă departe de tine, de pământ şi de cele pe care tu vrei să ţi le aminteşti.
Vrei să uiţi de trecut, las-o să plece atât de departe de tine încât să nu mai ştii că există. Priveşte-o cum îi pierzi privirea în zare,cum nu mai eşti fragil în preajma ei şi mai ales cum dispare şi poate o pierzi pentru totdeuna.

Elibereaz-o de la chinul care o supui, dar mai ales eliberează-te pe tine,ai nevoie de asta.Lasă timpul să curgă atat de lent încât fiecare secundă să doară atât de tare,ajungând să vrei să accelerezi trecerea timpului pentru a scăpa o dată pentru totdeuna.
Şi ştii… într-o zi vei fi bine,şi poate într-o zi ai să scapi de dominţia sub care trăieşti într-un mod inconştient,într-o zi fără să te gandeşti nu ai să mai vrei,nu ai să mai poti şi mai ales ai să realizezi că ai uitat.

Ploaia va spăla amintirea,vântul va reuşi să o ducă mult prea departe de tine,noaptea o va face imposibil de văzut iar umbra îi va dispărea în zare.Lacrimile nu le vei mai vedea, buzele nu le vei mai simţi, iar marea care te-a dus la ea, va îngheţa pentru tine.În iarnă,momentul în care a şi început, se va termina tot dacă îi dai drumu,dacă îi eliberezi calea  evaporându-te din drumul ei.
Uită-te în ochii tăi şi vezi ce îţi spun,vorbeşte acceaşi limbă cu ei şi află ce vroiau să îţi zică de atâta timp.Nu te simţi gol,nu uita de tine, lasă-ţi inima să ţipe, corpul să vibreze după regulile pe care tu le impui şi mintea să controleze universul.

Şi nu uita ..la final soarele va răsări doar dacă vrei şi faci ceva pentru asta!

Anunțuri