nu exist

 

Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate. Le place să înveţe din experienţe şi să citească despre vieţile altora. Este considerată o culoare regală, asociată, în general, cu luxul, creativitatea, spiritualitatea şi tot ceea ce este sofisticat. Este culoarea independenţei personale. Rezultă în urma amestecului dintre roşu şi albastru, simbolizând pasiunea care se stinge. Reprezintă, de asemenea, singuratatea şi individualismul.

Trandafiri mov – anunţă că persoana care îi oferă s-a îndrăgostit la prima vedere.Violetul este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogaţia şi sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului şi emoţiilor.Movul este o culoare care se găseşte rar în natură. Unii oameni preferă violetul în design întrucat pare elegant, crează o atmosfera artistică. Pentru alţii pare însă artificial.

Pe vremuri, movul era o culoare greu de obţinut. Este de asemenea culoarea inspiraţiei, aşa că daca eşti artist, o camera cu accente de mov ţi-ar putea stimula mintea. Se crede că movul ajuta dezvoltarea imaginaţiei la copii aşa că este îtalnităla decorarea camerelor copiilor.

‘Purpuriii’ sunt persoane marcate de spiritualitate. Le place să înveţe din experiente şi să citească despre vieţile altora. Daca este nevoie de mai multă încredere în sine, soluţia este ‘purpuriu şi violet’. Amânadouă sunt considerate de a avea un efect benefic asupra stării mentale ăi sunt cunoscute drept culori care sporesc încrederea în sine şi forţa spirituală.

Aceste culori sunt întotdeauna pozitive!

Tu ce culoare preferi şi de ce?

Anunțuri