nu exist

 

Ador începuturile. Fie că e vorba de un început de carte, de an, de stil de viaţă sau de relaţie.În cazul acesta e doar un nou început de lună, dar tocmai acest început mă face să mă simt ca şi cum aş putea porni acum de la zero, aş putea să-mi propun alte ţeluri, alte vise,alte dorinţe fără teamă că nu le-aş putea îndeplini şi aş râmâne din nou uitându-mă singură în zare.

Ador când o poţi lua de la capăt fără a fi criticat sau reţinut, când poţi să ştergi cu buretele ce nu a fost bun în trecut şi  începi să speri la o nouă perspectivă din care priveşti viaţa. De ce să nu te uiţi şi din alt unghi să priveşti din alt punct de vedere. Cine ştie!!??Poate e exact ce  ai căutat.

Ador când o poţi lua de la capăt fără teama unui eşec,când ştii că oricare ar fi rezultatul cineva va fi acolo pentru tine, fie că e la o mie de kilometri depărtare.Şi totuşi, cel de la o mie de kilometri are timp să te asculte,faţă de cel la a cărui uşă baţi şi ţi-o trânteşte cu cea mai mare delicateţe în faţa,însă fără cea mai mică remuşcare.

Ador când cineva îşi dă seama că a fost folosit. Nu-mi pare bine că s-a ajuns în situaţia asta dar mă bucură faptul că mai există oameni care deschid ochii şi relizează că nu sunt o marionetă pe care o joacă cei mare cum au chef. O dată făcut primul pas, ştie cum să acţioneze ,cum să se comporte şi mai ales când să spună „NU!” persoanelor care l-au folosit.

Ador când cineva ştie să mintă cu atâta fineţe,încât nici eu,nu realizez că totul făcea parte dintr-un joc meschin al carui scop final era devastator.Îmi place să văd ca există persoane care au darul de a te minţi în faţă,atât de bine încât ajungi să-i crezi şi cea mai penibilă invenţie fără a avea un moment în care să-l bănuieşte că ţi-ar înşela încrederea.

Ador când toate realizările astea se întâmplă cu un scop, exact într-o dată care să îi permită un nou început, unde să nu mai existe minciuni, critici , temeri şi mai ales manevrări.Ador când  poţi să-ţi asculţi  propriile gânduri şi,crede-mă,că vei descoperi lucruri de care nu credeai că eşti în stare.

Ador începututile…fie că sunt presărate cu lacrimi din cauza iubirii, cu tristeţe pentru că ai pierdut pe cineva sau pentru că laşi trecutul în urma, fie că sunt pline de zâmbete care îţi dau curaj de a merge mai departe sau de încurajările proprii pe care le meriţi.

And wake me up when september ends!

Anunțuri