zambeste

<Ascultă în timp ce citeşti>

Un simplu zâmbet poate schimba o clipă.Imaginează-ţi cum e să te trezeşti dimineaţă şi cineva să îţi zâmbească? E greu de crezut..dar închide ochii pentru o secundă, vizualizează că toată lumea zâmbeşte şi soarele apare exact în mijlocul celei mai reci ploi din toamna, iar dacă ar fi iarnă,în mijlocul celui mai puternic crivăţ ..nu-ţi s-ar părea că plouă cu îngeri?

Când vrei să nu te simţi singur…mergi la o cunoştinţă şi zâmbeşte.Ce reacţie crezi că va avea? Vei simţi că trăieşti şi dacă vrei cu adevărat poţi găsi tot ce ţi-a lipsit până acum,poţi obţine tot ce încă nu ai şi poţi fi ceea ce ţi-ai dorit întotdeauna să fii.Poţi să afli ce nici nu ştiai încă, poţi să te descoperi fără să te cunoşti iar zâmbetul ţi se va întoarce cu aceeaşi căldură.

Şi totuşi dacă nu poţi să zâmbeşti ce faci? Nu dispera,uită-te din nou în jur, şi gândeşte-te că odata o să ai puterea să zâmbeşti cuiva apropiat,că vreodata o să ai un motiv pentru care să împarţi zâmbete.Dacă ţi se întoarce …multumeşte.
Vrei să faci cuiva un cadou ..zâmbeşte.E cel mai simplu şi ieftin mod de a arăta cuiva că îţi pasă şi de a te face să araţi bine…nu există nimic de pierdut în examenul acesta.


Poate cu fiecare zâmbet vei fi cu o dorinţă mai împlinit, cu un pas mai aproape de vis şi cu o bătaie de inima mai aproape de iubit.Oricât de greu este,fii bucuros,oricât de jos ai fi,ai încredere în tine..oricât de dezamăgit eşti nu uita că există undeva şi sinceritate…oricât de greu ţi-ar fi spune adevărul pe care îl simţi.

„Un zâmbet este adesea esenţialul.Eşti plătit cu un zâmbet.Eşti răsplătit cu un zâmbet.Eşti însufleţit cu un zâmbet.Şi calitatea unui zâmbet te poate face să mori.”  Antoine de Saint-Exupery

E doar un zâmbet ..însă poate face atâtea!
Eu m-am trezit cu o dorinţă de a zâmbi.Asta am să fac toată ziua.Ţi-am smuls şi tie  măcar un zâmbet ? Dacă da ..înseamnă că mi-am împlinit scopul.

Reclame