După cum vă spuneam zilele trecute m-am apucat de vizionat filme.Ceea ce e ciudat e că am renunţat la nemuritoarele love story sau filme de consum şi m-am reprofilat pe  SF, acţiune şi dramă. 

knowing-poster

 

Filmul pe care l-am ales pentru azi e un amestec de genuri (acţiune, dramă , mister, SF, thriller) care se desfăşoară în timpul a  121 de minute avându-l in rol principal pe Nicolas Cage.

Totul începe în anul 1959 când,pentru a sărbatori ziua oraşului, un grup de copii stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs.Un desen mai deosebit este realizat de o fetiţă fiind o înşiruire de cifre fără sens. Capsula este deschisă dupa cincizeci de ani, iar desenul fetei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb.

 John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, făcând descoperiri care vor schimba pentru totdeuna cursul omenirii: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime (însă trei dezastre incă nu s-au împlinit) iar Caleb a fost ales să găsească mesajul transmis acum cinzeci de ani in urmă.

Oricum,în ciuda faptului că filmul prezintă scene SF (care par din Dragon Ball) e una din acele creaţii cinematografice care nu trebuiesc ratate cu un deznodământ care reprezintă apogeul întregului film.

Site oficial:Knowing

 Tu ce ai face dacă ai afla că sfârşitul lumii e in mâinile tale?

Anunțuri