172180

Măi fraţilor..voi nu v-aţi saturat să judecaţi alte persoane? Aşa,de bun simţ, nu v-aţi saturat să le vorbiţi pe la spate şi apoi să vă prefaceţi că nimic nu s-a întâmplat? Nu ştiu.. întreb şi eu,că nu-mi pot da răspuns la întrebarea asta …sau poate că nici voi nu ştiţi.. Aşa e,ce poţi să ceri de la nişte oameni care pretind a fi ceea ce nu sunt..şi care,pe de asupra, au si nesimţirea de a-ţi reprosa ţie toate lucrurile care nu ies..

Mai gândiţi-vă şi ce faceţi voi rău şi apoi aveţi tupeu să criticaţi pe alţi..şi măcar dacă îi veţi critica ..aveţi curajul ăla în voi  (care nu  lipseşte când sunteţi nişte ipocriţi ) şi spune-ţi omului în faţa ce aveţi de reproşat … Clar,concis,fără să tremure vocea …că în alte situaţii sunteţi mari şi tari în a scoate ochii altor persoane. Dar … ce poţi cere de la nişte oameni care consideră , când ai uitat să-i mai întrebi de viaţa lor, că pâna acum ai vorbit cu ei numai pentru profit… v-aţi gândit vreodată că poate şi ceilalţi au niste probleme?!

Nu ..logic că nu ..cer prea mult pentru nişte persoane care nu-şi pun întrebări, nu caută adevărul şi se limitează a crede ceea ce au fost învataţi de mici.Încercaţi să reveniţi la realitate,pentru că  lumea roz în care trăiţi , o să vedeţi voi, nu are absolut nici o legatură cu paleta roşie de culori , şi abia atunci o să realizaţi cum stau treburile…dar  să nu fie prea târziu.

Aaa da ..şi când nu vă convine ceva … e simplu ..aveţi  două variante: 1.fie taci si suporţi ( daca n-ai chef să spui ce nu-ţi convine) şi 2 .fie spui ce te deranjează şi nu vorbeşti lumea pe la spate , că nimeni nu a putut înca sa-ţi  citeasca  gândurile.

Şi ..aşa..continuaţi, criticaţi,acuzaţi şi judecaţi că numai de asta sunteţi in stare !

Anunțuri