And now that I’m all alone
Who’s gonna save my soul?

semne

autorul pozei:Paraschiv Adina,18 ani, Piatra-Neamt

Am fost intrebata de multe ori de ce se intampla asa, de ce uit sa mai postez, sau mai nou ce s-a intamplat cu mine de nu mai am acea inspiratie.  Ca sa va raspund ar fi foarte usor,TIMPUL e de vina,in primul rand,pentru lipsa articolelor,dar trebuie sa recunoasc ca daca as vrea neaparat as gasi o ora pe zi in care sa mai scriu ceva.

Un alt motiv e vremea de afara care ma inconjoara si care ,dupa cum stiti, e cam deprimanta pentru mine.Toamna mi se pare cel mai trist anotimp, dar si momentul in care trebuie sa-ti pui viata in ordine,sa te mai indepartezi de prietenii care incep sa te enerveze, sa bei un pahar de apa si sa mai faci loc pentru lucrurile care  vor urma.

E asa ciudat sa stai, in timpul orelor,la geamul unde ingheti ( si da ..asta e CNRV-ul) , sa te uiti la cer cum se mai inchide putin la culoare, sa vezi copacii cum iti bat in geam de  parca vor sa-ti zica ceva,soarele care nu mai vrea sa-si faca aparitia si,nu in ultimul rand,oamenii cuprinsi de frig.

 Si dupa asemnea peisaj urmeaza( de cele mai multe ori) si cateva ore in care se tine o morala, lunga si uneori inutila, in care esti intrebat unde ti-ai pierdut bunul simt si esti trimis sa-l cauti .Pai e simplu…uneori nu mai am chef ..nu mai vreau sa ma trezesc dimineata, nu mai vreau sa merg la liceu pentru a le asculta toanele la fiecare profesor, nu mai vreau sa stau in pauze cu prietenii pentru ca simt ca nu-i mai suport, nu mai vreau  sa ma caute cineva pe mess pentru a nu ma certa (din nou) cu persoane la care tin si carora nici nu le pasa. ..si lista ar mai putea continua pe o pagina si ceva de foaie A4.

Da…cam asa se rezuma  in cateva fraze ceea ce urmeaza pentru mine ..oricum abia astept iarna ..da’ despre asta in alt articol:)

Anunțuri