Gata scoala pentru aceasta saptamana, gata stresu si oboseala si bine ai venit relaxare! Dupa cum luni nu stau la ore ( sunt de servici…adica lenevesc ),week-endul se anunta plin de clipe pe care mi le doream de mult.

Toamna mi se pare anotimpul cel mai potrivit in care sa-ti ordonezi ideile , sa te gandesti la ce vrei si sa lasi trecutu in urma. Sa depasesti momentele dificile, sa te mai gandesti odata daca merita sa fii certat cu anumite persoane si sa nu uiti sa le spui celor care merita  cat de importati sunt pentru tine.

Uneori merge sa-ti iei o jacheta pe tine, sa nu uiti sa-ti incarci MP3-ul,telefonu sau ce mai ai cu muzica buna si sa pornesti intr-o plimbare ( indiferent daca traiesti intr-un oras in care nu dureaza mai mult de zece minute sa faci o plimbare prin centru).

Eu am mai bine de o saptamana in care vreau sa ajung in parcu nostru si se pare ca timpu nu ma lasa.Cel mai aiurea e ca prietenii sunt plecati ( majoritatea) la facultate. Orcium sper sa ajung cat de curand si prin Iasi la o plimbare; Copoul trebuie sa fie superb in aceasta perioada a anului!

Cam atat am avut de zis despre ziua de azi, sa vedem ce va mai fi pana diseara( distractie placuta fetelor la PTP de Halloween)

Si sa nu uit …LA MULTI ANI….Ai doar 18 ani / Esti nebuna/Iubesti/Si nu ai bani :*:*>:d<

Si o melodie care nu mai are nevoie de prezentare si pe  care o ascult de cativa ani in perioada aceasta.

Reclame