In lumea asta exista persoane care nu au ce face cu banii, care doresc sa fie altfel decat cei din jurul lor.Pentru ca acest lucru sa fie posbil,ei trebuie sa se evidentieze prin lucruri cat mai surprinzatoare , cum ar fi: sa-si ia o masina de toate fitele, sa-si construiasca o casa cu 1001 etaje si,daca se poate,si o culoare cat mai traznita sau,de ce nu,sa-si faca propria emisiune tv.

In fine…revenind la subiect …va spuneam eu intr-un post mai vechi ca exista posibilitatea ca indragostitii sa-si uneasca destinul in spatiu. Uite ca nu a trecut mult timp si deja indragostitii doresc sa se simta in al noualea cer,la propriu.

Ei bine, un cuplu nonconformist din Anglia si-a dorit enorm ca nunta lor sa fie una cat se poate de originala si mai ales la inaltime. Cam la 300 de metri deasupra pamantului. Imbracati in costume de mire si mireasa,Darren McWalters si Katie Hodgson,au facut schimb de juraminte,urcati pe aripile a doua avioane identice. In”voiajul” lor tinerii au fost insotiti de reverendul G.Bringham,care era pe al aripile unui al treilea avion iar prin intermediul unui sistem de comunicatii s-au putut face auzite legamintele prin care perechea si-a jurat credinta in fata lui Dumnezeu.

Anunțuri