Discutam astazi cu un prieten (se stie el cine) despre trupele,in adevaratul sens al cuvantului, care au reusit sa se faca remarcate si care au putut sa reziste pe piata muzicala din Romania.Din pacate,in industria muzicala din Romania au loc doar tipele care au „porbagaje si balcoane” si tipii care „dau din chestia aia a lor”, ca sa nu mai vorbesc despre acei artisti (din punctul lor de vedere ) care se incapataneaza sa-si faca aparitia in anumite reviste de scandal,chiar daca li se cer bani.

Ceea ce e de regretat este faptul ca ,pe posturile noastre de muzica,patrund foarte usor artistii straini si reusesc sa-si impuna melodiile lor de o vara.Din pacate, acest lucru nu este reciproc, romanii ajungand foarte greu in topurile straine (eu nu am nici un nume…daca stiti ziceti-mi).

Lasand la o parte aceste presoane care nu au treaba acasa, exista si in tara asta artisiti care au rezistat si au reusit sa-si stranga fani de toate varstele.Ma refer la Compact , Iris,  Holograf , Voltaj si 3Sud Est(in special cele 3 trupe mentionate primele)

Acum vreo luna stiti prea bine ca a aparut o noua piesa „Rain” interpretata de Marius Nedelciu,fostu component al trupei Akcent. Ceea ce nu stiam eu e ca in Polonia piesa se bucura de un real succes,fiind difuzata la radio,clipul ruland la televizunile muzicale si artistul fiind selectionat sa participe la cel mai mare festival de muzica din Polonia,Sopot Hit Festival,ce va avea loc pe data de 9 august .

Acum nu mai stiu ce sa cred despre acest baiat care,dupa parerea mea, a vazut succesul solo mult prea repede. Nu vreau sa fiu pesimista dar cred ca va avea un final ca al trupei O-zone,dar sper ca peste ani sa fiu contrazisa .Vom trai si vom vedea,insa pentru binele muzicii romanesti ,care a inceput sa dispara, sper sa aibe cat mai multe piese care sa ajunga pe locul intai in toate topurile.

Reclame