Dupa ce am terminat de vizionat seriale ca “Prison break “ sau “Kyle XY” ,se pare ca un nou serial se apropie de sfarsit .
Gossip girl este o drama TV,  bazata pe seria de romane scrise si publicate de Cecily von Ziegesar intre anii 2002-2007. A avut premiera pe data de 19 septembrie 2007, primul sezon fiind compus din 18 episoade, urmand a continua cu un nou sezon incepand cu toamna anului 2008. Serialul prezinta viata tinerilor din  New York-ul din zilele noastre,a unor personaje importante care sunt privilegiate in societatea din care fac parte.

Atat Serena van der Woodsen  cat si Blair Waldorf  sunt doua dintre personajele importante, studente in una dintre  cele mai bune institutii din oras. Pe langa aparentele pe care doresc sa le pastreze intacte,serialul prezianta viata  tinetilor plini de bani,cu probleme familial, sau din acauza drogurilor,sexului sau alcoolului.

 

 


 Serialul debuteaza prin prezentarea unui personaj misterios (afland pe urma ca este vorba de Serena van der Woodsen) care-si face aparaitia in oras,dupa ce plecase in circumstante misterioase la o scoala cu internat in urma cu un an.

Un alt personaj important,frumoasa Blair cea mai  tare tipa dintre adolescentii de varsta ei din estul Manhattan-ului, invidiata pana si de prietenele ei  si adversare a multe fete bogate care vor sa fie ca ea. Lumea ideala a  lui Blair incepe sa se prabuseasca in momentul in care incep problemele cu prietenul ei  cauzate de infidelitati si neincrederii.
Dar pentru a se echilibra balanta ,apar si persoanaje modeste din punct de vedere financiar precum Dan si Jenny Humphrey. Tatal lor jumatate cantaret, jumatate proprietarul unei mici galerii de arta se chinuie sa ii trimita la o scoala particulara pentru ca apreciaza valorile unei bune educatii. Jenny este doar in clasa a IX-a, o o tipa draguta, naiva si foarte dornica sa se integreze in gasca.
In partea  cealalta, fratele ei mai mare, Dan, nu este bagat in seama de gasca copiilor populari, dupa cum se pune in evidenta in scena din autobuz cand Chuck si Nate nu il recunosc, in ciudata faptului ca mergeau la aceeasi scoala impreuna de cativa ani.  Printr-o serie de intamplari  reuseste sa o cucereasca pe Serene si treptat cu mult noroc, reuseste sa ajunga  un personaj important in viata celor bogati.

Din pacate serialul nu urmareste in de aproape carte,fiind pastrate doar numele personajelor si foarte putin din actiune, In fine,cam atat pe scurt am avut de zis despre serial, nu e cine stie ce productie de mare succes dar e un mod placut de a-ti ocuapa timpu cu ceva interesant,daca nu ai ceva mai bun de  facut.
 De acum …hmmm astept luna septembrie,cand incep noi sezoane si pana atunci ..trebuie sa ma reprofilez pe seriale ca “Heroes” ,”Lost” sau “One tree hill”.Alte sugestii?

 

Anunțuri