Multe trupe necunoscute, multi solisti care nu aveau nimic de spus, multe greseli gramaticale in concertul de astazi,multe promisiuni care nu se vor realiza niciodata dar totul se compenseaza cu un sigur lucru: No Mercy in Roman :patru piese (Missing,When I die,Kiss you all over,Where do you go) care au facut senzatie printre cei care stiau cine este interpretul din fata lor.

Just listen:

In 11 ani de activitate, No Mercy a obtinut vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume, fiind apreciati de milioane de fani.

Imbinand stilul pop cu muzica latino, formatia a lansat succese de nr. 1 in topuri: `Where do you go`, `When I Die’`, `Missing`, `Kiss You All Over`, `Please don’t go`.

Marty Cintron, solistul si cofondatorul trupei No Mercy nu si-a pierdut niciodata pasiunea pentru muzica: compus, cantat si produs. Este greu sa gasesti artisti care, in ciuda succesului enorm, reusesc sa ramana cu picioarele pe pamant si sa mentina o atitudine pozitiva. Ca marea majoritate a artistilor de succes, Marty a trecut prin multe experiente. Cu toate acestea pasiunea si dragostea pentru muzica l-au ajutat sa treaca peste ele si sa se dezvolte ca artist.

Istoria No Mercy incepe in anii 90 atunci cand Frank Farian s-a intalnit cu Marty Cintron. Artistul nascut in NY cu radacini in Puerto Rico a fost observat de producatorul de succes intr-un club din Ocean Drive, Miami. Neamtul, cu instinctul sau pentru talent, (mai lansase succese ca Boney M, Milli Vanilli sau La Bouche) a fost imediat impresionat de calitatile vocale si instrumentale (chitara) ale lui Marty. L-a invitat de indata la o repetitie in studioul sau din Germania. Cei doi au decis formarea unei trupe. Semnul caracteristic al trupei s-a dorit sa fie combinatia de voci superbe, ajutate de un sunet distinctiv de chitara si de o prezentare scenica perfecta, cerinte care necesita cele mai inalte niveluri posibile de profesionalism si daruire din partea artistilor. Se nascuse NO MERCY. Nu a durat mult pana cand trioul latino-american a intrat in elita popului international. Din 1996 si pana azi au adunat hit dupa hit si au cucerit primele pozitii din topuri peste tot in lume!

Chiar daca stilul No Mercy este o combinatie de atmosfera energica de petrecere, tempo-ul crescut al pieselor dance este temperat de jam-urile tempo mediu si de balade care prezinta abilitatile vocale ale trioului.

Dar ceea ce deosebeste No Mercy de restul trupelor este sunetul lor. Prin combinarea ritmurilor pop, dance, R&B cu sunetul mediteranean al chitarii spaniole, muzica No Mercy capata o noua dimensiune.

Reclame