Maine la ora asta stim deja daca ne putem considera in proportie de 90% iesiti din grupa”mortii” sau,asa cum suntem noi romanii,vom munci pana la ultimul meci pentru a ne atinge obiectivul. Dupa egalul considerat o victorie impotriva Frantei,Romania va  trebui sa  infrunte nationala imbatranita a Italiei care este nevoita sa castige pentru a mai putea spera la o eventuala iesire din grupe .Din punct de vedere tactic totul este pus la punct,nu mai ramane decat sa asteptam scorul final.

De preferat un scor favorabil noua asa cum le place italienilor:1-0

Echipe probabile:

Italia: 1. Buffon – 19. Zambrotta 6. Barzagli, 2. Panucci, 3. Grosso – 10. De Rossi, 21. Pirlo, 8. Gattuso – 16. Camoranesi, 9. Toni, 11. 7. Del Piero. Antrenor: Roberto Donadoni.

Romania: 1. Lobont – 2. Contra, 4. Tamas, 15. Goian, 3. Rat – 8. Codrea, 6. Radoi, 5. Chivu – 7. Fl. Petre, 10. Mutu – 21. D. Niculae. Antrenor: Victor Piturca.

   Meciul se va disputa de 13 iunie incepand cu ora 19.00 si va fi transmis in direct de postul national de  televiziune:TVR1.Tot ce ramane de facut e sa va rezolvati toate problemele pana la ora meciului ,sa iesiti in oras cu prietenii sau sa stati in casa cu o punga de seminte si cu o bere  (daca va place)  si sa urmariti cu pumnii stransi meciul dintre Romania si Italia.

 

Anunțuri